Verzekeringen voor uzelf en uw gezin

Verzekeringen die u beschermen wanneer u of een gezinslid schade toebrengt aan derden en wanneer u of uw gezin zelf een ongeval treft.

De aansprakelijkheidsverzekering particulieren (AVP)

Veroorzaakt u of een gezinslid per ongeluk schade bij een ander? Dan biedt de aansprakelijkheids-verzekering uitkomst. Want stel, u laat een fles rode wijn vallen op het witte vloerkleed van vrienden. Of u laat bij een verhuizing de wasmachine op de voet van een vriend vallen die daardoor een teen breekt. Of uw zoontje fietst per ongeluk een voetganger omver. Met een Aansprakelijkheids-verzekering bent u gedekt bij schade die u per ongeluk toebrengt aan anderen en/of hun bezittingen en als u daadwerkelijk aansprakelijk bent voor de schade.

Goed om te weten! Bij de volgende schades bent u niet verzekerd met een Aansprakelijkheidsverzekering:
  • Schade die door een auto, motor of boot is toegebracht
  • Schade die opzettelijk is toegebracht

Ongevallen verzekering

Een ongevallenverzekering is een verzekering die tot doel heeft een uitkering te verstrekken indien de verzekerde persoon een ongeval overkomt.
De definitie van een ongeval is:
Een plotseling, onverwacht, van buiten inwerkend geweld op het lichaam van de verzekerde, waaruit rechtstreeks een medisch vast te stellen lichamelijk letsel is ontstaan, of zijn of haar dood.
Uitkering na een ongeval U ontvangt het bedrag waarvoor u verzekerd bent in één keer. Wordt u onverhoopt blijvend invalide, dan krijgt u een éénmalige uitkering. De hoogte ervan is afhankelijk van de mate waarin u invalide bent. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden het verzekerd bedrag.

Bescherm uzelf en uw gezin.

Vragen of informatie

D&A Verzekeringen is u graag van dienst bij vragen of informatie over onze dienstverlening en financiële producten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 072 582 58 74, of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Verzekering afsluiten

Een aansprakelijkheids- of ongevallen verzekering afsluiten? Neem contact op met D&A Verzekeringen.