Inventaris-goederen verzekering

Storm, brand of inbraak kan grote gevolgen hebben voor je onderneming. Onderstaand staan een aantal verzekeringen die je bij D&A verzekeringen kunt afsluiten om dit risico beheersbaar te maken.

Inventaris-goederen verzekering

Met de inventaris- en voorraadverzekering is uw inventaris en goederenvoorraad verzekerd tegen schade ontstaan door brand, storm, water of een inbraak. Onder goederenvoorraad vallen grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten, zaken in bewerking en emballage. Onder inventaris vallen machines, gereedschappen, stellages en kasgeld.

Bedrijfsschade verzekering

Naast de fysieke schade aan je pand, inventaris en goederen, kunnen ook bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Dit kan (tijdelijk) inkomstenverlies tot gevolg hebben. Daar kun je je ook tegen verzekeren op een bedrijfsschade verzekering. Je verzekerd dan meestal de nettowinst en vaste lasten voor een periode die nodig is om het bedrijf weer draaiend te krijgen na schade.

Bedrijfspand

Als je een eigen bedrijfspand hebt, dan is een opstalverzekering een must. Je verzekert het gebouw dan tegen schade. Dit is te vergelijken met een opstalverzekering voor particulieren.

Geld en Fraude verzekering

Met een geldverzekering verzeker je de schade door het verloren gaan van geld of geldswaardige papieren door brand, overval, inbraak of fraude.

Bescherm uw inventaris en goederen en maak uw risico beheersbaar

Vragen of informatie

D&A Verzekeringen is u graag van dienst bij vragen of informatie over onze dienstverlening en financiële producten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 072 582 58 74, of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Verzekering afsluiten

D&A verzekeringen bemiddelt en adviseert in genoemde verzekeringen voor u en uw bedrijf. Uiteraard zijn wij u graag van dienst.