Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Beperk schade aan derden de aansprakelijkheidsverzekering.

Tijdens het uitoefenen van uw bedrijf loopt u het risico schade aan anderen toe te brengen. De kans daarop en de omvang daarvan zijn sterk afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten. Zo loopt een bedrijf dat meubels maakt, andere risico’s dan bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf. U begrijpt, dit vergt maatwerk waarbij het belangrijk is dat uw verzekering goed aansluit op uw bedrijfsactiviteiten.

D&A Verzekeringen adviseert u met de aansprakelijkheidsverzekering die aansluit op uw bedrijfsactiviteiten en kan u hierbij natuurlijk uitstekend van dienst zijn. En dit niet alleen voor het samenstellen van de juiste dekking, maar ook met gerichte preventie-adviezen om de kans op schade te verkleinen. Het aansprakelijkheidsrisico van uw bedrijf kunt via D&A Verzekeringen niet alleen goed, maar ook voordelig verzekeren.
Verzeker uw bedrijf tegen schade aan derden middels een aansprakelijkheids-verzekering.

Vragen of informatie

D&A Verzekeringen is u graag van dienst bij vragen of informatie over onze dienstverlening en financiële producten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 072 582 58 74, of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Verzekering afsluiten

Wilt u een aansprakelijkheids verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw D&A assurantieadviseur.