Recreatie verzekeringen

Pleziervaartuigen

Het verzekeren van boten is specialisme. D&A Verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van boten. Voor het verzekeren van uw boot bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu een motorboot, zeilboot of wat voor boot ook is, bij ons vindt u de juiste boot verzekering.

Naast de standaard bootverzekering kunnen wij ook Exclusieve Luxe Jachten en Exclusieve Super Jachten verzekeren tegen speciale tarieven en voorwaarden. Ook als uw jacht een ligplaats buiten Nederland heeft dan heeft D&A Verzekeringen de mogelijkheid deze te verzekeren.

Second Home verzekering

Nederland Met de Recreatiehuisverzekering kunt u uw recreatiehuis het hele jaar door goed verzekeren. Ook uw inboedel kunt u meeverzekeren. Evenals schade door brand, inbraak en storm. En als er iets misgaat, kunt u standaard rekenen op onze deskundige hulp én een snelle afhandeling van de schade.

N.B.: Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren via D&A Verzekeringen
Buitenland Uw vakantiehuis of een tweede woonhuis in het buitenland kunt u via D&A Verzekeringen verzekeren. We hebben voor u de volgende twee verzekeringen beschikbaar:
  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u in totaal langer dan 3 weken per jaar op vakantie? Inclusief uitjes met een vooraf geboekte overnachting in Nederland. En inclusief dagjes en weekendjes weg naar het buitenland. Kies dan voor de Doorlopende Reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering gaat u goed verzekerd op reis. Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland, een zonvakantie, wintersportvakantie of duikvakantie, met de Doorlopende Reisverzekering bent u goed verzekerd.

Annuleringsverzekering

Als u uw reis moet annuleren of afbreken, kan u vertrouwen op de annuleringsverzekering. In veel gevallen moet u (een deel van) de reissom namelijk toch betalen aan de reisorganisatie. De annuleringsverzekering vangt deze kosten op, zodat de financiële schade beperkt wordt. Bij D&A Verzekeringen bemiddelen wij ook voor doorlopende annuleringsverzekering in combinatie met een doorlopende reisverzekering.

Zekerheid wanneer u recreëert

Vragen of informatie

D&A Verzekeringen is u graag van dienst bij vragen of informatie over onze dienstverlening en financiële producten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 072 582 58 74, of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Verzekering afsluiten

Neem contact met op met D&A Verzekeringen indien u een recreatieverzekering wilt afsluiten of hierover meer wilt weten.